Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před devíti měsíci se Zuzana Stráská a její partner Matyáš Novák stali rodiči, když se jim narodila dcera Emma. Nyní se trojice stane oficiálně rodinou. Jedna z nejúspěšnějších modelek poslední dekády se bude vdávat.

„Svatba bude na začátku léta, takže jsou přípravy v plném proudu,” potvrdila nám informaci o chystané veselce topmodelka na zahájení výstavy Memory, která představuje průřez archivu legendárního britského návrháře Alexandra McQueena.

Mohlo by se zdát, že pro modelku bude asi nejjednodušší výběr svatebních šatů, opak je ale pravdou. „Já jsem v tomto byznysu od šestnácti let. Přesvědčila jsem se, že nejsem šatový typ a šaty skoro nenosím. Tak jsem do poslední chvíle nevěděla, jaké šaty budou ty pravé. Pak jsem si ale vybrala ideu a šaty se připravují,” říká Stráská.

Svatba se ponese v boho stylu, což odpovídá povahám ženicha a nevěsty. „Máme pozvaných hodně lidí a byli bychom moc rádi, aby náš den byl jedním velkým večírkem, během kterého se budou všichni bavit. Žádné oficiality,” říká Zuzana Stráská, která se svého dne D dočká zjevně už velmi brzy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám