Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) je sice pořádný kus chlapa, ale tlak, který po boku zpěvačky v posledních týdnech a měsících prožívá, by porazil i vola anebo menší citlivku. Není tedy divu, že se říčanský podnikatel pro Super.cz rozpovídal o svých myšlenkách, jak se sprovodit ze světa. „Pomýšlel jsem na sebevraždu,“ řekl Rychtář.

„Nebudu zastírat, že byly momenty, kdy mě to nebavilo. Abych to upřesnil, měl jsem tendenci se na všechno vys**t a ten život ukončit. Ten tlak je velký. Jdete spát a začnete o tom přemítat. Říkáte si, jestli to máte zapotřebí, že jste si to způsobil sám, že jsem se dal s Ivetou do spojitosti. Pak si ale řeknete, že to musíte sám unést, srovnat se sám se svým svědomím a hlavně vůči manželce, které jste ublížil. Z toho vyplývá, že jsem byl myšlenkami někde jinde. Na takové pomyslné hranici,“ svěřil se nám Rychtář, jemuž k psychické pohodě nepomohlo ani to, že média vytáhla na světlo jeho přes třicet let starou kriminální minulost.

Ten se původně pro on-line deník Super.cz rozpovídal poté, co vyšly v médiích články o tom, že vyhrožuje sousedům v Říčanech a dokonce i své manželce. I když podnikatel přiznává vlastnictví zbraní, veškerá nařčení důrazně odmítá a dokonce již podal trestní oznámení pro pomluvu. A ke svému vztahu s Ivetou říká: „Ivetu miluju a záleží mi na ni hlavně jako na člověku. Chci, aby zpívala. A ona zpívat bude,“ věří Rychtář, že se mu povede další Ivetin návrat. Prý už je nyní na dobré cestě.

Zpěvaččin přítel a ochránce zareagoval zpětně také na své informace o tom, že u Ivety našel doma různé láhve alkoholu. „Byly prázdné,“ vysvětluje nyní. Jenže zdá se, že tím jen chrání Ivetu, aby si její fanoušci nemysleli, že znovu pije. Věta z původního rozhovoru totiž zní v přesném přepisu takto: „Ano, byly tam různě poschovávané láhve, které jsem vyházel, a mám přehled, co tam je a co tam není,“ řekl minulý týden Super.cz Rychtář. Proč by v části povídání o tom, jak je nebezpečné, aby měla Iveta přístup k pití, hovořil o prázdných lahvích, a proč by tak zdůrazňoval, že je vyházel?

Reklama

Další články

Načítám