Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na hudební scéně se pohybuje už tři desetiletí a je připravená završit kariéru jedenáctým studiovým albem. Sheryl Crow (62) ví, že nelze tvořit donekonečna.

Americká hudební diva posbírala devět cen Grammy, prodala milióny alb a odehrála tisíce koncertů. V 90. letech byla hvězdou mezinárodního formátu, ale šoubyznys se od těch časů změnil. Sheryl pochopila, že jako umělkyně má své limity. Letos vydá poslední album s názvem Threads. Její repertoár je už dost bohatý a fanoušci po ní stejně vyžadují největší hity z prvních desek.

„Mohla bych psát písně až do skonání, ale ne takové, jaké chce někdo poslouchat. Vždy jsem chtěla dělat hudbu, která má smysl a má co říct. Pořád jsem ještě nenapsala nejlepší píseň na světě. Až se k tomu přiblížím, teprve pak budu spokojená,“ řekla zpěvačka pro V Magazine, pro který nafotila odvážný snímek. Na černobílé fotce na sobě má sako, pod nímž nemá vůbec nic.

S hudbou Sheryl rozhodně nesekne, ale má v plánu věnovat se více svým dvěma adaptovaným dětem a aktivismu. Po boji s rakovinou prsu šíří osvětu, prosazuje pacifismus a upozorňuje na ekologické katastrofy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám