Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Právě oslavila 74. narozeniny a na svůj věk nevypadá. Priscilla Presley totiž připomíná voskovou figurínu se strnulým obličejem, a u těch je stáří těžce odhadnutelné.

Z archivních fotek je přitom zřejmé, že to byla velmi krásná žena. Jinak by ani nemohla okouzlit Elvise Presleyho, který si ji v květnu roku 1967 vzal za ženu. Priscilla ve své biografii tvrdila, že k pohlavnímu styku mezi nimi došlo až o svatební noci, což bylo údajně Elvisovo přání. O panenství měla přijít krátce před svými 22. narozeninami.

První pohlavní styk tak nejspíš vyústil v těhotenství. Přesně devět měsíců po svatbě totiž Priscilla porodila dceru Lisu Marii. Mateřství ji v jejím věku zaskočilo a zvažovala potrat. S Elvisem ale nakonec usoudili, že nemají právo zničit vznikající život.

Spokojené manželství jim dlouho nevydrželo. Rozešli se v únoru roku 1973 a o pět měsíců později podali žádost o rozvod. Priscilla po Elvisovi požadovala 100 tisíc amerických dolarů a měsíční podporu ve výši tisíc dolarů plus 500 dolarů výživné na dceru. Právníci jí tehdy radili, že má nárok na mnohem více, ale ona tvrdila, že si Presleyho nebrala kvůli penězům.

Po rozvodu se Priscilla začala věnovat herectví, ale velkou kariéru v Hollywoodu neudělala. Zatoužila po věčném mládí a začala vyhledávat plastické chirurgy. Nyní je smutnou ukázkou toho, jak končí ženy, které neumí stárnout. Její strnulý obličej nahání hrůzu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám