Hlavní obsah
Článek

Kolagen je jedním ze základních stavebních kamenů naší kůže. Zajišťuje, že je pokožka hydratovaná, pevná a pružná. Díky tomu pak může fungovat tak, jak má. Kolagen tvoří zhruba 80 % struktur, které jsou v naší kůži přítomné. Kromě kůže se samozřejmě vyskytuje i v dalších částech našeho těla. Tělo si kolagen dokáže vytvářet samo, nicméně od zhruba 25. až 30. roku našeho života se jeho tvorba začíná zpomalovat. Výsledek? Na těle se objevují první vrásky, pokožka není tak perfektně vypjatá, plná a pevná, ale oslabuje se. Kromě toho se na stehnech, hýždích, ale i na pažích objevuje celulitida. Chcete, aby vaše kůže fungovala tak, jak má, vypadala zdravě, a tedy i krásně? Pak byste měli pravidelně užívat kolagenové doplňky.

Péče, kterou bude vaše tělo milovat

Foto: Oslo Skin Lab
Více

Foto: Oslo Skin Lab

Komerční sdělení

Zájem o péči o pleť v posledních letech roste. I vy ji nejspíš hýčkáte zvenčí pomocí kvalitních krémů s UV ochranou, antioxidanty, vitaminy nebo minerály. Bojovat proti předčasnému stárnutí pleti ale můžete i zevnitř. Viníkem prohlubujících se vrásek je kolagen, respektive jeho úbytek v takzvané dermis. Právě její součástí je kolagen. Poklesem kolagenu se dermis, jinak také škára, stává „poréznější“. Výsledek? Pokožka ztrácí pružnost, pevnost, odolnost. Pokud jí ale opět dodáte kolagenní peptidy, vrásky a jemné linky budou méně výrazné.

Krása pokožky začíná uvnitř

Foto: Oslo Skin Lab
Více

Foto: Oslo Skin Lab

Komerční sdělení

The Solution je neochucený kolagenový prášek, který můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo pitím. Díky svému složení napomáhá ke zvýšení pružnosti pokožky, jejímu vyhlazení a zjemnění vrásek. The Solution obsahuje Verisol®, hydrolyzovaný kolagen typu I, tedy kolagen, který byl pomocí enzymů rozdělený na peptidy, krátké řetězce aminokyselin. Právě ten pozitivně ovlivňuje vzhled a vlastnosti naší pokožky.

Průměrné zmenšení hloubky vrásek až o 20,1 %

Foto: Oslo Skin Lab
Více

Foto: Oslo Skin Lab

Komerční sdělení

Pozitivní účinky pravidelného užívání hydrolyzovaných kolagenních peptidů nejen na hloubku vrásek, ale třeba i viditelnost celulitidy potvrzují mnohé provedené studie. Do jedné studie se zapojilo 114 žen ve věku od 45 do 65 let. Účastnice pak každý den po dobu 8 týdnů dostávaly buď 2,5 gramu přípravku Verisol®, nebo placebo. Ještě před zahájením studie podstoupily všechny ženy měření pokožky, respektive hloubky vrásek. První pozitivní výsledky zaznamenala skupina, která dostávala přípravek Verisol®, už po 4 týdnech. Hloubka vrásek okolo očí se zmenšila v průměru o 7,2 %. Po 8 týdnech byl výsledek ještě lepší. Přístroje naměřily zmenšení hloubky v průměru o 20,1 %. U jedné z účastnic studie dokonce došlo ke zmenšení hloubky vrásek o 49,9 %.

The Solution™ anti-wrinkle collagen, balení na 28 dní

Foto: Oslo Skin Lab
Více

Foto: Oslo Skin Lab

Komerční sdělení

Cena za 28denní balení The Solution se odvíjí od toho, zda nakoupíte jednorázově, nebo využijete členství, které vám umožní dostávat kolagen od Oslo Skin Lab pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dní vyjde na 1499 Kč, zatímco jako člen dostanete slevu minimálně 30 % z maloobchodní ceny kolagenu The Solution, takže cena bude 1049 Kč. Vždy bude postaráno o to, aby vám nové balení dorazilo včas a vy jste nemuseli přestat v pravidelném užívání, které je u kolagenových produktů důležité. S členstvím se nepojí žádné, opravdu žádné závazky. Vždy ho můžete kdykoli pozastavit, nebo zcela ukončit. Stačí napsat e-mail nebo zavolat. Je to tak jednoduché, jako samotné užívání kolagenu The Solution od Oslo Skin Lab.

Další články

Načítám