Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a ExVyVolený Petr Zvěřina má celou řadu problémů s policií. Přesto vyrazil juchat na opening párty nového klubu. Zvěřinu před týdnem zastavila policejní hlídka, když řídil luxusní vůz Audi.

Ukázalo se, že má od března propadlý řidičský průkaz a navíc je pod vlivem návykových látek. Test na drogy prokázal, že je pozitivní na amfetamin a kokain. To potvrdila i mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Zvěřina to ale popírá. V novém klubu Solidní jistota poprvé promluvil o zásahu policie. „To, co se psalo, není pravda. Policajti mě sice zastavili, ale nevěřím, že by mi našli nějaké drogy v těle," řekl Zvěřina

"Je to celé blbost. A že jsem nevěděl, že mi došly všechny body a tím pádem už jsem nemohl řídit, za to já jsem nemohl,“ uzavřel. V novém klubu se ale pro jistotu držel od drog dál a spokojil se prý jenom s drinky. A že jich bylo.

Vedle Zvěřiny dorazila na opening řada českých krásek. Iveta Lutovská s novomanželem Jaroslavem Vítem, Kateřina Sokolová, Emanuel Ridi, nepřítelkyně na život a na smrt Hana Mašlíková a Dominika Mesarošová nebo modelky Kateřina Průšová a Romana Pavelková.

Reklama

Další články

Načítám