Hlavní obsah
Článek

Na tyto dva velké hollywoodské herce spolu je rozhodně radost pohledět. Leonardo DiCaprio (49) a Brad Pitt (60) zavítali do Cannes na premiéru nového Tarantinova snímku Tenkrát v Hollywoodu, ve kterém ztvárnili hlavní role. Byli bezesporu největšími hvězdami celého festivalu a přítomní fotografové málem zavařili aparáty.

K hercům se připojila i Margot Robbie (33) a další hvězdy, včetně samotného Quentina Tarantina (61). Není divu, že byli herci v dobrém rozpoložení, velmi očekávaný snímek si později od diváků vysloužil sedmiminutové ovace ve stoje.

Film diváky zavede do prostředí zlaté éry Hollywoodu, kdy byla kultem Charlese Mansona brutálně zavražděna herečka Sharon Tate. Dalšími známými tvářemi, na které se ve filmu můžeme těšit, jsou Al Pacino, Emile Hirsch, Damian Lewis, Bruce Dern, Dakota Fanning, Austin Butler, Lena Dunham a Margaret Qualley.

Režisér se také snaží zabránit jakýmkoli spoilerům až do oficiálního uvedení do kin. „Herci a celý tým pracovali velmi tvrdě, aby vytvořili něco originálního. Žádáme proto všechny, aby se vyvarovali sdílení čehokoli, co by budoucím divákům zabránilo v jejich prožitku,“ objevilo se na twitterovém účtu filmu.

V Česku si na tento trhák budeme muset ještě chvíli počkat. Premiéra je naplánovaná na 8. srpna.

Reklama

Další články

Načítám