Hlavní obsah
Článek

Upozorňuje na sebe nejen svou tvorbou, ale také nahými fotkami. Zrovna nedávno Berenika Kohoutová (33) zveřejnila prostřednictvím sociálních sítí další akt. Když jsme se s ní potkali na tiskové konferenci festivalu Soundtrack Poděbrady, v rámci kterého bude zpívat naživo během projekce pohádky Šíleně smutná princezna, ptali jsme se jí, proč to vlastně dělá.

„Vím, že to asi spustí humbuk, když něco takového vydám. Mě to baví a spíš mi vadí vyumělkovaný fotky. Pak se tam vyfotí holka zezadu nahá, nejde přitom nic vidět a všichni se z toho můžou zbláznit,” smála se Berenika, která vyvolala vlnu zájmu fotkou zabranou zezadu, poté snímkem pořízeným na toaletě během vykonávání potřeby a naposledy šokovala černobílým aktem se sexuálními pomůckami.

„Baví mě do toho trošku šťourat,” smála se vítězka čtvrté řady televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Herečka a zpěvačka se snaží pomocí snímků provokovat a přitom se baví. Rozhodně ale neuvažuje o tom, že by absolvovala profesionální focení, kdy by za objektivem stál někdo jiný, než její partner. „Zatím si to nedovedu představit,” říká rezolutně Berenika Kohoutová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám