Hlavní obsah
Článek

Už téměř dva roky hraje Berenika Kohoutová (33) v představení Šíleně smutná princezna na prknech divadla Studio DVA. Nyní čeká herečku a jejího kolegu Jana Cinu (36) další velká věc. Hudební film režiséra Bořivoje Zemana, který si zamilovali diváci několika generací, se bude promítat v rámci festivalu Soundtrack.

Hlavní pěvecké party prince a princezny odzpívá Kohoutová a Cina, kteří na sebe mimo jiné upozornili v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, naživo na velkém formátu, s kvalitní projekcí, a hlavně s živým orchestrem. „Když jsem dnes na tiskovce zjistila, že to bude velká věc, tak jsem z toho znejistěla,” svěřila se nám se svými pocity představitelka princezny Heleny. „Jsem ráda, že budu mít vedle sebe Honzu Cinu, a že tu tíhu si budeme moct rozdělit. Bude to velkolepá událost a jsem na to moc zvědavá,” svěřila se nám ve video rozhovoru Berenika.

„Živý orchestr s námi pohádku nastudoval i v divadle. Když poprvé spustil, tak jsme měli otevřené pusy a uši. Má to najednou úplně jinou energii. Těším se na reakci diváků,“ okomentoval blížící se projekci herec Jan Cina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám