Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý pilot F1 Jenson Button a jeho snoubenka Brittny Ward v lednu oznámili, že budou mít dítě. Pro oba půjde o prvního potomka, čekají chlapečka. Těhotenství budou páru připomínat snímky, které někdejší Playboy modelka v sedmém měsíci nafotila.

Brittny na nich pózuje nahá na pláži, z profilu, aby vyniklo bříško. To má, jak podotkli fanoušci, a jak si je sama vědoma, na třetí trimestr poměrně malé. „Moje bříško je možná malé, ale tělo každé ženy je jiné a oslavovat by se měla jak malá, tak velká bříška,“ uvedla k fotce.

Brittny Ward si nechala udělat památku na první těhotenství

„Jsi tím prvním, na co po probuzení myslím (tedy spolu s tvým tátou, to je jasné), a tím posledním, než usnu. A také celou dobu mezitím. Můžu ti slíbit, že udělám všechno pro to, abych byla tou nejlepší mámou. Vážně se už nemůžeme dočkat, až tě potkáme, maličký,“ vypsala se modelka na Den matek.

Button a Ward tvoří pár od roku 2016. Dohromady se dali krátce po Jensonově rozvodu s Jessicou Michibatou. S tou se bývalý závodník rozvedl po roce manželství, celkem spolu strávili sedm let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám