Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) jako by neměla dost svých starostí s několikaměsíční dcerkou Zuzankou a dvouletým synem Michálkem. Na bedra si dobrovolně vzala i starost o bývalou manželku svého muže Štěpánku a jejich syna Eliáše. A dokonce i o Štěpánčina nového milence.

Super.cz byl v šoku, když Eva uváděla módní show v pražském obchodním domě Kotva. V roli modelů se objevil její nevlastní syn Eliáš v doprovodu s novým partnerem svojí matky Tomášem. "Jsme taková rodinná firma. Pořadatelé netrvali na profesionálních modelech, celebrity také nechtěli, a když bylo potřeba předvádět pánské a chlapecké oblečení, tak jsem nepřemýšlela dlouho," řekla Super.cz Eva. "Dostali běžný modelovský honorář," dodala.

V závěrečném defilé se s Tomášem i Eliášem objevila i Evina předchůdkyně Štěpánka. "Byla to pro nás všechny premiéra a zajímavá zkušenost," mínila Štěpánka. "Mně dalo hodně práci udržet na tváři úsměv. Jsem víc na bojovky než na módu," svěřil malý Eliáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám