Hlavní obsah
Článek

V poslední době jde Pepa Vojtek (58) z jednoho projektu do druhého. Kromě toho, že se objevoval v The Voice coby jeden z koučů, také exceluje v několika muzikálech a do toho všeho jej v červnu čeká série koncertů s kapelou Kabát k jejich 30. výročí.

Léto pak bude mít zpěvák o poznání volnější, a proto bude trávit volný čas především s rodinou. Celé prázdniny si s manželkou Jovankou (40) a jejich syny Adámkem (6,5) a téměř tříletým Bertíkem neužije. V srpnu totiž začne intenzivně zkoušet nový muzikál Tarzan, kde si zahraje gorilího vůdce Kerchaka.

„Docela se na to těším, protože ty prázdniny až tak moc zase nemusím. Jsem akční člověk, tak mi ten klid vadí a nemám rád horko. Něco s rodinou určitě spácháme v červenci, to budeme opravdu společně všichni. Pak Jovanka s dětmi odjíždějí do Kanady za sestrou. Já zůstanu tady, budu hlídat psy a trénovat,“ svěřil Super.cz Vojtek.

Spíš než zpěv ale bude pilně nacvičovat pohyb. „To je asi první role, kdy nehraju člověka. Musím to samozřejmě vychytat tak, aby mi lidi věřili, že jsem opice. Co se zpěvu týče, tak tam to nebude tak těžký, protože pár let už zpívám. To nebude takový problém, obzvlášť když hudbu napsal takový dobrý muzikant jako Phil Collins. To byl pro mě i jeden z důvodů, proč jsem do toho šel,“ dodal představitel gorilího samce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám