Hlavní obsah
Článek

Herectví se věnuje od dětství. Už jako šestiletá holčička se Amélie Pokorná (14) objevila před kamerou a hraní ji rozhodně nepřešlo. Dcera Lucie Zedníčkové (55) chce jít v máminých šlépějích a zvládá točení oblíbeného seriálu i spolu s náročnou školou.

„Je to těžké, protože hodně teď točím a mám také hodně tancování, trénuji skoro každý den, chodím i na těžkou školu, ale snažím se. Jdu si za svým snem, takže to musím nějak zvládat dohromady,“ svěřila se dcera známé Zedníčkové a producenta a režiséra Vítka Pokorného.

Z půvabné blondýnky by si ale její vrstevníci mohli brát příklad. „Studuji Gymnázium Jana Nerudy, a to francouzský program, takže je to někdy těžké, je to náročná škola,“ prozradila Amálka, která doma ovládá jazyk jediná. „Francouzsky se učím doma jako jediná, a to mě na tom baví, chtěla jsem dělat nějaký jazyk, který nikdo z rodiny neumí,“ řekla Pokorná, která se pravidelně objevuje na televizních obrazovkách.

„Točím seriál na Primě Krejzovi, do budoucna mě čeká film a další seriál, s mamkou jsme spolu nikde nehrály a zatím se nic neplánuje, ale doufám, že si to někdy zkusíme spolu,“ svěřila Amálka s tím, že role matky s dcerou by pro ně nebyla nejjednodušší. „Samozřejmě bych to neodmítla a mamku miluju a ráda bych si s ní zatočila,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám