Hlavní obsah
Článek

Po narození dvojčat Tea a Bena (9 měsíců) je Lejla Abbasová (44) doslova pohlcená rodičovskými povinnostmi. Vždyť má ještě dvouletou dceru Iman a ze vztahu s Michaelem Kocábem sedmiletého syna Davida. Moderátorka si ale udělala čas a o víkendu se zúčastnila Sbírky potravin. Ostatně nákupy jídla jsou pro její početnou rodinu standardní činností, a když tím mohla někomu pomoct, byla Lejla jen ráda.

„Nakupování je pro mě stresující a dělám to vždy s velkou nechutí. Ale tohle je úplně něco jiného. Jídlo je základní surovina a základní komodita, ke které by měl mít přístup úplně každý, a bohužel, přestože jsme v Evropě, tak to není úplně pravidlem a jsem hrozně ráda, že se organizují aktivity jako je Sbírka potravin a vůbec se poukazuje na to, že se nadměrně plýtvá potravinami, takže jsem ráda, že se toho mohu osobně zúčastnit," prozradila čtyřnásobná maminka.

Abbasová většinou navštěvuje menší prodejny, a tak se v supermarketu v pražském Edenu úplně neorientovala. „Trošku jsem se tu ztrácela, ale nakonec se zadařilo a nakoupila jsem samé potřebné věci. Já osobně podobné monstrnákupy nedělám, tentokrát to je pro mě změna a dost vítaná, takže jak vidíte, vyplenila jsem řadu regálů,“ s úsměvem uvedla Lejla.

Moderátorka nebyla jedinou celebritou, která se pustila do bohulibého projektu. Kromě ní potraviny pro potřebné nakupovaly Dana Morávková či Eva Čerešňáková. I díky známým osobnostem a dalším dobrým lidem se podařilo vybrat okolo 70 tun potravin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám