Hlavní obsah
Článek

Hrála v českých filmech a seriálech jako je Rapl, Modrý kód, Ten, kdo tě miloval, Četníci z Luhačovic, Metanol nebo Živé terče Jana Hřebejka, je velmi žádanou herečkou zahraničních produkcí a nyní i módní ikonou. Krásná slovenská herečka Lívia Bielovič se stala pro letošní sezónu tváří módního projektu F.designers s originálními kolekcemi českých i slovenských designérů.

"Na spolupráci se velmi těším. Od prvního okamžiku jsem si zamilovala módní kousky návrhářky Jenny Jeshko, které spojují extravaganci, prvky baroka, punku i smysl pro humor. A jsou přitom tak ženské. Navíc zbožňuji výšivky, které designérka hojně využívá. Musím se přiznat, že i já sama doma někdy vyšívám,“ prozradila herečka. Stejně jako mnoho dalších žen miluje módu a ráda se neotřele obléká.

S oblékáním netradičních modelů nemá Lívie, která se může pyšnit postavou modelky, žádný problém. "Nikdy jsem nemusela držet přísné diety. Nemám sedavé zaměstnání, hodně cestuji, létám, chodím na castingy, a navíc chodím na jógu a ráda běhám. Tělo mi zatím dobře spaluje. Nejsem typ člověka, který tloustne a hubne. Myslím si, že člověk by měl sportovat bez ohledu na to, zda je hubený nebo tlustý, ale pro svůj dobrý pocit,“ vysvětlila Lívia, která nejraději běhá v Bratislavě na nábřeží nebo v Praze v Záběhlicích, kde má také byt.

Reklama

Další články

Načítám