Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televize Seznam Veronika Farářová po deseti letech sundala dlouhé vlasy. Léta si je nechávala prodlužovat, nyní se vrátila k přirozenosti.

"Vzhledem k mému věku se myslím nehodí, abych měla umělé nastavené vlasy. Cítím se lépe. Měla jsem je prodloužené deset let. Po sundání to není nic tragického. Dva tři měsíce a budou myslím úplně zdravé," řekla Super.cz Veronika na pražském castingu České Miss, který moderovala.

"Holky jsou krásné, občas si říkám, že už nebudu jíst. Obdivuju je. Já bych v plavkách už nevyšla. Možná je to věkem a váhou. Zvlášť před porotu, která tomu rozumí, a modelky, které toho mají hodně za sebou," vysvětluje.

Sama má jednu přehlídku v životě za sebou. "Za svůj život jsem šla asi jednu přehlídku plavek. Bylo mi myslím sedmnáct let. Nevím, jestli na to ráda vzpomínám. Dělala jsem závodně deset let gymnastiku, aerobik. Bylo to zpevněné. Ale bylo to víc zpevněné než hubené. A v modelingu se svaly moc nenosí. A já budu vždycky spíš svalnatá než hubená," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám