Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Československo 1993 Silvia Lakatošová má ve svých 46 letech postavu lepší než řada finalistek, které se hlásí do České Miss či Miss Universe Slovenskej republiky, jejíž je ředitelkou.

Protože se soutěže spojí, Silvia zasedla v porotě na castinzích v Čechách i na Moravě. Nyní se chystá na Slovensko, kde budou hledat tento týden slovenské semifinalistky. Československé finále se pak uskuteční 25. srpna, k vidění bude na Primě.

Jak to dělá, že stále tak fantasticky vypadá? "Jsem velmi energická, miluju sport a hrozně mám ráda kolo. Minimálně čtyřikrát týdně jsem na spinningu, kde si jedu svých dvacet kilometrů a vyčistím si hlavu. Nemůžu bez toho pohybu být. Je to podle mě hrozně důležité. Pokud mi to zdraví umožňuje, je to nenahraditelné. Nic jiného nepomáhá, žádné diety," vysvětluje.

"Velmi ráda jím, vařím, peču. Pak mám takové sviňské dny, kdy jím všechno. Potom se dávám do kupy. Tím, že sportuju, tak si můžu dopřát cokoli. Pohyb je důležitý. Dělám to asi jedenáct roků. Miluju i ty čtyřhodinové maratony. Čistím při tom hlavu. V létě chodím ráno v šest, dojdu domů a všichni ještě spí, je to úžasné. Funguje to," dodala na pražském castingu České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám