Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco s první čtveřicí finalistů soutěže mužské krásy Muž roku jsme si povídali u focení jejich kalendáře u bazénu, druhou čtyřku jsme odchytili v pauze při slavnostní večeři pořádané ve spolupráci s tuniskými partnery soutěže, jejíž soustředění se odehrává v této severoafrické zemi.

Stejně jako jejich kolegové měli za úkol se na video představit a prozradit, co je vůbec k tomu, aby se do soutěže přihlásili, vedlo. A tentokrát to byly docela zajímavé příběhy a leckdy i souhra náhod.

Ve čtveřici je dokonce učitel, Ondřej Kabeláč s číslem 5, jehož prý podporují jeho studenti, a také student medicíny Kuba s číslem 7. Toho do soutěže přivedla sázka. Číslo 8, barman Tomáš, se přihlásil až těsně před posledním castingem. Myslel si, že už jsou přihlášky uzavřené, ale stihl to.

Sportovec Honza s číslem 6, chtěl zase kdysi Česko reprezentovat v atletice, ale znemožnilo mu to zranění. Doufá, že soutěž ho také k reprezentaci dovede.

Reklama

Další články

Načítám