Hlavní obsah
Článek

Mluvit o kontroverzních tématech není pro zpěvačku Halsey (29) nic těžkého. Tentokrát se ovšem pustila do velmi ošemetného tématu. Chtěla totiž vyjádřit podporu lidem v sexuálním průmyslu v USA, a to neměla dělat.

Vzhledem k četným reakcím se pustila do další diskuze na svém účtu na Twitteru, kde začala vysvětlovat: „Dostávám hodně zlých reakcí na mé včerejší vyjádření podpory a chci to uvést na pravou míru. Ano, podporuju sexuální pracovníky, ale jen ty, kteří se pro tuto práci sami rozhodli. Moje prohlášení samozřejmě není o těch, kteří jsou k práci v sexuálním průmyslu donucení přistoupit nedobrovolně.“

„Já se snažím, tak prosím i vás, abyste brali v potaz regionální a kulturní rozdíly, které komunikaci komplikují,“ snažila se zpěvačka zmírnit reakce fanoušků, kteří se rozčilovali, že podporuje trh, kam se dostávají ženy v zoufalých situacích, nebo jsou k tomu někde i nuceny. Halsey několikrát zdůraznila, že jí šlo o podpoření těch, kteří se nyní snaží o dekriminalizaci v USA a rádi by dělali to, pro co se rozhodli legálně.

Nakonec se zpěvačka byla nucena omluvit všem, kterých se dotkla, a opakovaně vysvětlovat svůj postoj. Zároveň své fanoušky vyzvala k tomu, aby se naučili debatovat mírnější formou, protože atakování jejich oblíbených interpretů nic nevyřeší.

Halsey si sama prošla těžkým obdobím a málem s prostitucí také začala. Tahle debata ji asi na chvíli zastaví od podporování čehokoliv, celou komunikaci s fanoušky totiž později smazala.

Reklama

Další články

Načítám