Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fenomenální Hra o trůny je sice už nadobro u konce, ale silné postavy, které diváky seriálem provázely, se jim na dobro vryly do paměti. Jedním z nich je i Sansa Stark, jejíž představitelkou je mladá herečka Sophie Turner (23). Tu potkal o něco šťastnější osud než Sansu, nedávno se dokonce provdala za zpěváka Joea Jonase (29).

Přestože jí účinkování v seriálu vyneslo raketovou slávu a otevřelo dveře k dalším hereckým příležitostem, ani ona to neměla v průběhu dospívání nejjednodušší. V nedávném rozhovoru promluvila o psychických problémech, kterými trpěla, nyní se otevřela i o těch zdravotních.

Ještě před čtyřmi lety byla Sophie velmi nešťastná. Bylo prý velmi složité vyrovnat se se slávou a konstantní pozorností celého světa. Především ji trápily komentáře na sociálních sítích, které se týkaly jejího vzhledu.

„Až příliš jsem v mladém věku řešila svoje tělo. Úplně mi to zatemnilo mysl a nic jiného jsem v hlavě neměla. Počítala jsem kalorie a byly dny, kdy jsem jedla třeba jen oříšky,“ promluvila v rozhovoru pro The Sunday Times o posedlosti vlastní vahou.

Drastické diety si však brzy vyžádaly daň na hereččině zdraví. „Přestala jsem asi na rok menstruovat a tehdy jsem se rozhodla, že musím podstoupit terapii.“

Paradoxně v době, kdy na tom nebyla psychicky nejlépe, se seznámila se svým současným manželem. Až ten ji prý naučil milovat samu sebe. „Myslím, že mi určitým způsobem zachránil život,“ doplnila Sophie, která se za zpěváka provdala v kapli v Las Vegas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám