Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alžběta Kolečkářová je známá svým působením ve finále Česko Slovenské SuperStar v roce 2011. Psalo se i o její lásce i rozchodu s kolegou Michalem Šepsem. Po skončení soutěže vydala své první album To cítím, její kariéru však nastartovala společná píseň Proud mezi námi, kterou nazpívala s kapelou Reflexy a která se stala v roce 2016 jedním z nejhranějších songů v českých rádiích.

V poslední době ovšem o Alžbětě nebylo ani vidu, ani slechu. Není to však proto, že by se stáhla do ústraní nebo se přestala věnovat muzice. Alžbětě se stala dle jejích slov nejkrásnější věc v životě, když se jí minulý rok v červenci narodil syn Louis.

Proto si zpěvačka dala rodinnou a tvůrčí pauzu a synkovi se chtěla věnovat opravdu naplno. Avšak jako každému správnému muzikantovi, i Bětce začala hudba velmi chybět, a tak se rozhodla pro návrat na scénu.

Vídat ji prý budeme opravdu často, neboť o nabídky nemá nouzi. Během léta odehraje Alžběta pár koncertů a na zimu chystá své první velké turné pod názvem Vánoční kolečko, během kterého představí nejen své autorské písně, ale i světoznámé vánoční hity a koledy ve speciálních aranžích.  Mimo to se pouští do natáčení nového alba, které by mělo být celé v češtině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám