Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soustředění Muže roku se aspoň na pár dní účastnila i Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29). Sice doma přítele má, tak nešla lovit do nových vod, ale s dvanáctkou mladých mužů si rozhodně měla co říct.

"Myslím, že i moje zkušenosti z Miss, které jsem jim mohla předat na školení, a pak i v soukromých rozhovorech, pro ně byly něčím přínosné," míní Andrea.

Chlapce potěšil i pohled na Adreino tělo v bikinách. Bezděková je ve výborné kondici, s pár kily navíc, které měla ještě loni na podzim, se nekompromisně vypořádala. Sice přijela jen na pár dní, ale využila příležitosti k focení v krásných lokacích u pláže a hotelového bazénu, kde vznikla část snímků, které můžete vedle momentek vidět v naší fotogalerii.

"Jenom se asi po tomhle pobytu hnedtak do plavek neobléknu. Opravdu tady výborně vařili a hlavně sladké bylo fantastické," smála se Andrea, která si třeba při snídani nakládala plný talíř palačinek hojně politých sladkou čokoládou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám