Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) se sice na dovolenou v Tunisku těšila, ale všichni, včetně jí samotné, přecenili její síly a podcenili zdravotní stav. Hana Krampolová (†59) skončila opět v nemocnici. Jirka je z toho zdrcený. "Asi jsme neměli jezdit," řekl smutně.

Jediný den, který si Hanka užila mezi známými a na sluníčku, byl ten první. Další dva už Jirka Hanku omlouval, že jí není dobře a zůstala na pokoji. Doprovod na slavnostní večeři mu dělala Dáda Patrasová (67), do moře se šel smočit sám a vyrazil i na výlet do Colosea v El Jemu.

"Kdybych věděl, že se Hance udělá tak zle, zůstal bych s ní," dodal Krampol, který se včera po poledni vrátil z výletu, a pak už se řešil odvoz jeho ženy do nemocnice. "Úroveň zdravotní péče je tady dobrá, máme i dobré pojištění, tak o Hanku bude dobře postaráno," ujistil nás ředitel soutěže David Novotný, který akci v rámci soustředění Muže roku pořádá.

"Hanka je hospitalizovaná, dávají jí infuze. Zkolabovala z nechutenství," připustil, že Krampolová se vrátila ke starému zvyku skoro nejíst a jenom kouřit. Alkohol ale prý nepila a vyhýbá se mu i její manžel. "Zatím bude v nemocnici v Tunisku, uvidíme, jak to bude dál, ale o tom, že by měla odletět do Prahy, se zatím nauvažuje," dodal Novotný.

Reklama

Další články

Načítám