Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době proběhne jen málo společenských akcí, které by se uskutečnily bez přítomnosti Karolíny Chomistekové. Držitelka titulu Miss Slovensko 2013, která zároveň zmíněnou soutěž krásy vede, má v Česku stále více přátel a zároveň je jednou z tváří módní značky v Česku působícího návrháře Michaela Kováčika.

Když jsme se s ní na večírku luxusní značky zavazadel a příslušenství pro životní styl potkali naposledy, zajímalo nás, jestli by se modelce nevyplatilo do Prahy přestěhovat. „Jezdím sem často pracovně. Mnoho lidí se mě už ptalo, proč se sem nepřestěhuji, protože zde trávím víc času než na Slovensku,” potvrdila nám kráska fakt, že i ona sama má zaječí úmysly.

Sexy brunetka, která je přirovnávána k brazilské topmodelce Adrianě Limě (42), zatím nemá potřebu pořizovat si v české metropoli vlastní zázemí: „V Praze žije moje sestra s bratrem. Využívám azyl své rodiny a kamarádů. Víc mi vyhovuje, že můžu trávit čas se svou sestrou a bratrem. Případně když jsou nějaké akce, tak mi zabezpečují hotel."

K přestěhování Chomistekové z rodné země do Česka by ji mohla přesvědčit pracovní nabídka nebo nová láska. Ostatně se vztahem na dálku má své zkušenosti, jelikož několik let chodila s Francouzem. „Měla jsem vztah na dálku. Do Paříže jsem jezdila často. Teď jsem spokojená. Nechám příležitosti otevřené možnostem,” říká Karolína Chomisteková.

Reklama

Další články

Načítám