Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příběh o Batmanovi opět láká Hollywood. Do první klapky dalšího filmu o mstiteli z Gothamu je sice ještě daleko, ale už se rozhoduje o tom, kdo ztvární hlavní roli.

Kostým Batmana už oblékl Michael Keaton, George Clooney (62), Christian Bale (50) a naposledy Ben Affleck (51). Ten měl po filmech Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a Liga spravedlnosti ambice postavit se před kameru v sólo filmu o Batmanovi, a dokonce jej i režírovat. Komiksové adaptace, v nichž si zahrál, se ale nesetkaly s úspěchem a Ben vycouval z role i režírování.

Projekt tak šel na nějaký čas k ledu, ale Hollywood chce Batmana opět vzkřísit. Americký server Variety přišel s informací, že by jej měl ztvárnit Robert Pattinson (37), jehož proslavila upírská romance Stmívání. Záhy se ukázalo, že o obsazení role ještě není rozhodnuto a mohl by ji dostat i Nicholas Hoult (29), který ztvárnil Beasta ve filmech o X-Menech.

Ať už roli dostane jeden, či druhý, jisté je to, že Batman po Benu Affleckovi omládne. Podle některých názorů byl totiž herec na ztvárnění Batmana příliš starý. Film by měl mít premiéru v červnu roku 2021. Režisér Matt Reeves tak má dostatek času na zásadní rozhodnutí.

Kdo by lépe zahrál Batmana?
Robert Pattinson
23,2 %
Nicholas Hoult
9,6 %
Ani jeden není dobrou volbou
67,2 %
Celkem hlasovalo 314 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám