Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět se pochlubila svou sexy figurou. Modelka, ale také herečka Bára Mottlová (37) zase zabalila kufry a vyrazila na pracovní výlet do Itálie, a to přímo do Toskánska. Krásná blondýnka si užila nejen krásy historického města Pisa, ale navštívila také toskánský venkov.

Když už se nabažila pohledů na rozsáhlé vinice, zamířila k moři. „Dnes opět perfektní den v Toskánsku. Ano, i tohle je Itálie. Neskutečně bílá pláž a tyrkysové moře. Je to jako sen. Vůbec se mi nechce domů,“ napsala si modelka ke snímku z pláže.

Na fotce se pochlubila svou dokonalou figurou ve svůdné póze a v modrých bikinách. Společnost na snímku jí dělá její nový chlupáč, štěňátko Chico, které na cestu vzala s sebou. Nutno říct, že pejskovi muselo být mnohem větší vedro než paničce.

Báru fanoušci znají z divadel, z obrazovek i z monitorů. Zahrála si mj. v seriálu Streamu Přijela pouť a roli dostala i v jeho volném pokračování Pouť: Rozjetý devadesátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám