Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na azurové pobřeží se v těchto dnech sjela smetánka z celého světa. V Cannes vypukl filmový festival, na který se chystá každý, kdo ve světě (šou)byznysu něco znamená.

Do francouzského města dorazily hvězdy napříč obory, zdaleka nejen ty filmové, i když ty pochopitelně převažují. Na červeném koberci se promenují herečky, zpěvačky i modelky. Jednou ze zástupkyní všech tří zmíněných profesí a k tomu domácího francouzského šarmu je bývalá první dáma Carla Bruni-Sarkozy. Dorazila na premiéru Bídníků.

Bruni-Sarkozy má ve svých jednapadesáti letech bohatou minulost.

Jako dvacátnice randila s Mickem Jaggerem, později také s Kevinem Costnerem nebo Ericem Claptonem. Ve svých třiceti profesionálnímu modelingu zamávala, aby se mohla věnovat pěvecké kariéře.

Tu v době funkčního období někdejšího francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho kvůli povinnostem první dámy utlumila, ale nepřerušila. Na kontě má také několik filmových rolí (např. v Allenově Půlnoci v Paříži).

Vášeň pro hudbu zdědila po rodičích. „Moje matka vždy říkala, že může milovat muže, který není hezký nebo fyzicky zdatný, ale nikdy by nemohla milovat muže, který nemá rád hudbu. Souhlasím!“ řekla Bruni. Na svém manželovi prý obdivuje hlavně inteligenci, charizma, laskavost, způsob, jakým mluví... „Jako u někoho, koho milujete, je těžké to vyjádřit slovy,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám