Hlavní obsah
Článek

Nedávno se chlubil novorozeným miminkem, teď už chodí Ondřej Rychlý se svým synem i do práce. Tentokrát ho vzal do divadla. Se svou partnerkou, zpěvačkou Terezou Knippnerovou, vystupovali na charitativní akci Horečka úterní noci a malý Tobiáš to celé prospal v kočárku.

„Byl s námi při představení poprvé v divadle, zvládá to dobře. Při generálce jsem ho měla na břiše, teď taky spí, hlavně tady má plno tet a strejdů,“ svěřila přítelkyně Ondřeje Rychlého, která je po porodu opět ve formě.

Syn Petra Rychlého (58) si svou novou roli tatínka nemůže vynachválit. „Baví nás to, vypadá šťastně a spokojeně a já mám nejlepší období svého života,“ svěřil herec s tím, že jejich rodiče jim rozhodně ve výchově pomáhají. „Prarodiče pomáhají hodně. Babičky zaskočí a pomohou nám,“ dodala Tereza.

Vedle divadla je Ondřej také často na natáčení seriálu. I tam už si svého chlapečka bez problémů bere. „Je tak hodný, že jsem ho dokonce začal brát na natáčení Modrého kódu, hraje si třeba na dece v produkci,“ dodal Ondřej během charitativního večera, při kterém se na děti v dětských domovech vybralo 300 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám