Hlavní obsah
Článek

Kuchař Emanuel Ridi (37) s manželkou Janou neprožívají právě nejšťastnější životní období. Půvabná Jana totiž už několik měsíců bojuje s rakovinou prsu. Po první chemoterapii přišla o vlasy, které nahradila slušivou blond parukou. „Teď je po dvou chemoterapiích, snad se nádor zmenší a pak bude moci proběhnout operace. Je to těžké, ale zvládneme to,“ přiznal nedávno Ridi.

Manželé doma netruchlí a nezanevřeli na společnost. Naopak. V uplynulém týdnu vyrazili na párty luxusní značky Bvlgari v Anenském klášteře, kde byla vskutku vybraná společnost z těch nejlepších kruhů. Skvěle se bavili například s Michalem Davidem a jeho manželkou Marcelou, kteří nedávno oba podstoupili plastiku víček.

Na půvabné Janě nejsou známky nemoci vůbec znát. Široké úsměvy rozdávala na všechny strany. Podle našich informací by měla od zítřka začít s další fází léčení. „V pondělí paní Jana opět nastupuje na chemoterapie. Svou nemoc si snaží nepřipouštět. Je to velká bojovnice,“ nechal se slyšet zdroj z okolí známého páru. Super.cz drží palce.

Reklama

Další články

Načítám