Hlavní obsah
Článek

Takhle to má mezi dcerou a matkou vypadat. Herečka Lucie Zedníčková (55) se čtrnáctiletou Amélií vycházejí skvěle. A vypadá to, že půvabná blondýnka se vydá v maminčiných hereckých stopách, ostatně nějaké zkušenosti už má za sebou. Objevila se třeba ve filmu Všechno nebo nic nebo v seriálu Krejzovi.

Holky si spolu vyrazily na výlet do Budapešti, a kdo je nezná, myslel by si, že Lucka je Amálčina starší sestra. „Výlet do Budapešti jsme si s Amálkou plánovaly už delší dobu. Máme za sebou krásnou procházku, počasí nám relativně přálo, bála jsem se, že bude větší zima,“ svěřila Zedníčková. „Je to prima, že jsme si udělaly s mamkou výlet, cestuju ráda a Budapešť pro mě byla vždycky přitažlivým městem,“ přidala se Amélie.

A jaký měly blondýnky program? „Stihly jsme se ohřát v sauně a zchladit v bazénu, procházku parkem i večeři. A pak nás čekala slavná Snowshow Slavy Polunina," vypočítala.

Měla radost i z toho, že se mohli potkat po představení osobně. Dokonce přišla řeč i na společné známé. Slava totiž velmi dobře zná Bolka Polívku, který se přátelí s Lucčiným nevlastním tátou Pavlem Zedníčkem.

Klaun se na jaře příštího roku chystá se svou show i do Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám