Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zvětšení prsou zvažuje zpěvačka Kamila Nývltová už nějaký čas, nakonec jí v rozhodnutí vyzkoušet novou technologii předběhla blogerka Dominika, jež je modlou pro desetitisíce fanoušků. Teď se pyšní výstavním dekoltem, který je od přírodního k nerozeznání díky revoluční metodě!

yes vip

Když se na trh uvede nějaká senzace, ať už se týká kosmetiky, oblečení anebo třeba estetického zákroku, můžete si být jistí, že jako první o nich ví, a také je vyzkouší, hvězdy showbyznysu. A také blogerky, které jsou dnes pro své fanoušky podobnými hvězdami, jako jsou herečky či zpěvačky.

Chtěla jsem se cítit jako žena

„Chtěla jsem se víc cítit jako žena, zatím jsem to doháněla pushupkami, ale chtěla bych mít svoje vlastní prsa, nosit hezčí prádlo a šaty, být se sebou víc spokojená,“ vyjmenovává známá blogerka Dominika Korandová důvody, proč do operace na Klinice YES VISAGE šla, přestože od svého okolí nikdy necítila tlak ke změně. Více o možnostech zvětšování prsou na www.yesvisage.cz/prsa

Foto: Klinika YES VISAGE
Korandová a MUDr. Molitor na Klinice YES VISAGE

Revoluční zvětšování prsou

O operaci prsou prý uvažuje každá třetí žena, co teprve teď, když se objevila nová bezpečná metoda a přirozený výsledek s jizvičkou jen o velikosti cca 2,5 cm, což může být až 3x méně, než bylo dosud standardní. „Tedy nejenom jizvička je podstatně menší, ale hlavně implantát je nově vpravený do prsu nejbezpečnější metodou - bez toho, aby se dostal do kontaktu s kůží nebo jinými tkáněmi. Tím se minimalizuje riziko komplikací,“ vysvětluje výhody nové metody i unikátních implantátů primář plastické chirurgie MUDr. Martin Molitor z Kliniky YES VISAGE.

„Dřív mi neseděly plavky, ani jsem nechtěla chodit na koupák, ale teď už jsem šťastná,“ svěřila se Dominika se smíchem zpěvačce Nývltové, kterou její vlastní změna v oblasti dekoltu teprve čeká. Zatímco Kamila kvůli každodennímu běhání, cvičení i zpěvu uvažuje o jiné novince, a tou jsou implantáty odlehčené, Dominika zvolila právě ty z ergonomického gelu, jež se do prsou vkládají miniaturním řezem přes speciální sterilní sáček ve tvaru trychtýře.

Foto: Klinika YES VISAGE
Korandová před a po

V obou případech díky unikátním vlastnostem implantátů téměř nikdo nepozná, že nejde o vaše přírodní poprsí. Jak na pohled, tak na dotek budou vaše prsa působit zcela přirozeně, a to za každé situace. I když budete ležet na zádech na pláži nebo zvednete ruce nad hlavu. Více o možnostech zvětšování prsou na www.yesvisage.cz/prsa

Kam na dokonalá prsa?

Klinika YES VISAGE je předním specialistou na plastiku prsou v Česku a na Slovensku, kde možností, jak vylepšit svůj dekolt, je spousta a díky konzultaci se zkušenými specialisty, si pro sebe vybere každá žena to nejvhodnější. MUDr. Martin Molitor, MUDr. Issam Alawa, MUDr. Jiří Borský, MUDr. Andrea Musilová či Gabriel Šlárko, to jsou odborníci Kliniky YES VISAGE. Mezi klienty této kliniky patří například i Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Kamila Nývltová, Kateřina Brožová a mnoho dalších.

Foto: Klinika YES VISAGE
Dominika Korandová a Kamila Nývltová na Klinice YES VISAGE

Nová prsa a sebevědomí zdarma

Plastika prsou patří k nejžádanějším zákrokům plastické chirurgie a zároveň statisticky nejvíce dodává sebevědomí. Chcete mít také nová prsa a s nimi nové sebevědomí? Na největší klinice u nás lze v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě podstoupit zákroky i na splátky již od 500 Kč měsíčně a bez navýšení. Ale je i možné na Klinice YES VISAGE podstoupit plastiku prsou nebo třeba omlazení či moderní liposukci v proměně zcela zdarma. Podrobnosti naleznete na www.yesvisage.cz

Foto: Klinika YES VISAGE
Kamilu Nývltovou operace na Klinice YES VISAGE teprve čeká

Další články

Načítám