Hlavní obsah
Článek

Bereniku Kohoutovou (33) má spousta jejích fanoušků zažitou jako herečku, ona se ale už roky věnuje také hudbě. A čím dál intenzivněji. Videoklip k songu Dělám stojky je první ochutnávkou z jejího nového alba. Vyjde letos v září.

„Naše spolupráce je absolutně svobodná, nemáme před sebou žádné mantinely. Děláme jen to, co se nám líbí, nepotřebujeme zapadnout do tabulek nebo plnit něčí přání,“ pochvaluje si Berenika.

K hudbě Kohoutová inklinuje dlouhodobě. „Napřed mě živilo herectví, pak se k tomu přidal i zpěv – v divadle a v show Tvoje tvář má známý hlas. Pořád mi ale chyběla tvůrčí složka. Interpretovat něčí písničky je zábavné, ale mně to nestačilo. Je osvobozující psát svoje texty a tvořit si svou image, oddělit se od postav, které ztvárňuji,“ říká.

Singl Dělám stojky částečně reflektuje střípky ze zpěvaččina nočního života. „V barech mě nebaví celou noc sedět a povídat si. To většinou dělám za střízliva. Opilecké řeči mě ale nezajímají, potřebuji se hýbat, skákat na lidi, viset hlavou dolů. Když se nudím, začnu dělat stojky,“ smála se.

Videoklip režírovali Jordan Haj a Givinar Kříž. Autorem hudby a producentem je Jiří Burian.

Co říkáte na nový song Bereniky Kohoutové?
Líbí se mi
37,5 %
Nelíbí se mi
62,5 %
Celkem hlasovalo 168 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám