Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a Miss World pro rok 2000 Priyanka Chopra (41) otevřeně promluvila o rasismu a šikaně, kterým musela čelit na střední škole. Každodenní nadávky a narážky slýchala od mladého věku, a ty se na úspěšné krásce pochopitelně podepsaly.

„Chovali se ke mně jinak, protože jsem byla snědá. Potýkala jsem se s rasismem, říkali mi „brownie“, „curry“, ať se vrátím na slona, na kterém jsem přijela. Byla jsem jenom dítě a hodně to ovlivnilo moje sebevědomí,“ svěřila se v rozhovoru pro Associated Press.

Chopra, která je manželkou zpěváka Nicka Jonase, tvrdí, že šikana a rasová nenávist jsou problémem společnosti, ve které žijeme, apeluje také na to, aby se tento problém nepodceňoval a mluvilo se o něm víc.

„Čím víc o tom budeme mluvit, tím rychleji lidé otevřou oči. Nemusí to takhle být. Věřím, že se společnost může změnit. Chci pro své budoucí děti vytvořit svět, kde nebudou muset přemýšlet o tom, že jsou lidé rozdílní, nebudou o tom muset mluvit, protože to bude normální," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám