Hlavní obsah
Článek

Davida Copperfielda netřeba představovat. Nejslavnějšího žijícího iluzionistu obdivují lidé napříč světem, fanoušci z České republiky nevyjímaje. Proto když se objevil jeho komentář na facebookové stránce českého pivovaru, nezůstalo to bez povšimnutí.

Muž, který nechal zmizet Sochu svobody, vagon Orient Expresu nebo unikl z Alcatrazu, totiž vtipně zareagoval na příspěvek se sloganem Gambrinusu, který zní: „I kdyby to na nás zkoušel sám Copperfield, naše pivo žádným trikům nepodlehne“. Načež mistr iluzí napsal: „Ale ale ale...“.

Reakce fanoušků pak na sebe nenechaly dlouho čekat. „Wow, David Copperfield osobně“ nebo „Zabil jsi mě, kámo“, vzkazovali skrz Facebook.

Když Copperfield neokouzluje diváky na svých show v Las Vegas a nezapojuje se do dění na sociálních sítích, věnuje se rodině. „Dělám 15 show týdně, bez pauzy. Dvě denně, každý večer, v sobotu tři. Ale dny mívám volné, takže můžu prozkoumávat okolí a užít si zábavu se svou rodinou. Kolem Vegas je toho hodně k vidění,“ řekl mág v loňském interview.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám