Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmový festival v Cannes byl slavnostně zahájen a na červeném koberci se opět v plné kráse předvedla řada celebrit. Mezi nimi i model Jeremy Meeks (35), který se proslavil jako nejkrásnější vězeň světa. Mnohé však překvapilo, že nedorazil v doprovodu své snoubenky, dědičky módního řetězce Chloe Green (28), ale po boku modelky Andreey Sasu.

Když Meeks začal kariéru jako model, byl ženatý s Melissou Meeks, se kterou má také syna Jeremyho (10). Té však byl nevěrný právě s Chloe a manželka se o tom dozvěděla z médií.  Svět tehdy obletěly fotky, jak si s Green užívá romantické radovánky na jachtě u tureckého pobřeží. S Melissou se rozvedl v loňském roce a říká se, že se tehdy rovnou zasnoubil s Green, která mu také stihla porodit syna.

Ačkoliv zásnuby nikdy nepotvrdili, Green pyšně nosila diamantový prsten, až do minulého měsíce. Jeremy i Andreea, která ho do Cannes doprovodila, jsou na festivalu na pozvání návrháře Philippa Pleina, který zde obvykle předvádí celou kolekci.

Po promenádě s rumunskou modelkou na sociálních sítích Meeks utnul zvěsti o rozchodu s Chloe. Sdílel jejich společný snímek a v popisku fanoušky ujistil, že jsou stále velmi zamilovaní. Po zámožné dědičce však na festivalu zatím není ani památky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám