Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba jsou poměrně mladí, ale jejich vztah trvá už dost dlouho na to, aby ho posunuli na další úroveň. Raperka Sharlota Frantinová (27) a producent Lucas Blakk, vlastním jménem Lukáš Jirkovský, spolu chodí už čtyři roky a takřka stejnou dobu spolu žijí v jedné domácnosti. Nabízí se tedy otázka, jestli se neschyluje k zasnoubení či svatbě.

„Na tyto věci se těším. Jsou to další milníky v mém životě, na které se těším. Pro mě je zásadní si vytvořit zázemí, které momentálně nemáme. Až potom můžeme začít pracovat na rodině,” popisuje na první pohled výstřední raperka své poměrně běžné plány.

„Jsem ten typ ženy, která si vysnila svou svatbu. Dítě možná budu chtít dřív než samotnou svatbu,” říká Sharlota, která si jednou splní svůj dívčí sen. A její den D bude čistě v její režii. „Můj kluk je strašný flegmatik, nic neřeší a takové věci nechává na mně. Pokud budeme mít jednou svatbu, tak to bude v mé režii. Řekne mi, abych si to udělala tak, abych byla šťastná,” říká s úsměvem Sharlota Frantinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám