Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky obrovskému úspěchu během loňského finále Eurovize získal tisíce fanoušků a fanynek nejen v Česku, ale po celém světě. Mikolas Josef (28) ale velmi brzy objevil i odvrácenou stranu slávy. Jeho fanoušci ho často pronásledují na každém kroku a dokonce se stalo, že ho vypátrali i během jeho pobytu v Itálii, kam přijel okouknout přehlídku spodního prádla Tezenis. Obdivovatelky ho vypátrali během jeho cesty vlakem z Milána do Verony.

„Jednalo se o italské fanynky. Divím se, že si mě našly, protože jsem na sociálních sítích nesdílel, že jedu do Verony. Je pro mě záhadou, jak na mě přišly,” divil se všetečnosti svých fanynek zpěvák a jedním dechem dodal: „Začínám se toho malinko obávat.”

Davový zájem svých fanoušků ve zpěvákovi nejednou vyvolal strach. „Když jsem v Madridu vystupoval v hudební aréně, tak naše auto obestavěl dav. Když se auto rozjelo, tak jsem měl strach, že někomu ublížíme. Tyhle situace nejsou hezké, může se stát cokoli. To jsou chvíle, když se trošku bojím," svěřil se nám.

Interpret hitu Lie To Me se snaží zachovat si střízlivý pohled na věc, i když ho jeho fanoušci občas svým zájmem bombardují. „Byly hezké zprávy a byly negativní zprávy. Je potřeba k tomu přistupovat jako normální člověk a neohlížet se za tím. Je spousta lidí, kteří se za telefonem předváděj a nejsou takoví ve skutečnosti. Je to taková hra,” mávl rukou Mikolas Josef.

Poslechněte si nový hit Mikolase Josefa Acapella

Mikolas Josef
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám