Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O letních prázdninách se nevyhne pracovním povinnostem. Gábina Partyšová (45) si ale dopřeje i několikatýdenní odpočinek v zahraničí.

„Léto bude pracovní a budu trošku odpočívat. Rozhodla jsem se odjet s kamarádkami na Floridu, kde jsme si pronajaly domeček. Bude to daleko od všeho, budeme pořádat tripy a budeme si to moc užívat,” popisuje své plány Partyšová.

Moderátorka snídaně s Novou jezdila v minulosti na Floridu velmi často. S bývalým manželem Josefem Koktou, který je otcem jejího syna, si zde dokonce pořídili dům. Do amerického dovolenkového ráje se vrací i několikrát do roka. Nemovitost by si zde už ale asi pořídit nechtěla.

„Na stará kolena by se mi líbilo žít u moře. Spíš by to mělo být ale někde v Evropě. Já se cítím v Americe dobře jako host, jako turista. Všude jsou dobří a zlí lidé. Já jsem ale Čech jako poleno,” vysvětluje Partyšová a jedním dechem dodává: „Možná by nebylo špatné tam mít nějakou chaloupku, ale jsou to taky velké starosti.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám