Hlavní obsah
Článek

Bolest kloubů je nepříjemná. Bohužel ji zažívá každý z nás bez ohledu na to, jestli vám je dvacet nebo šedesát. Podle statistik trpí v Česku artrózou (bolestivé onemocnění kloubů) asi pětina obyvatelstva. U lidí nad sedmdesát let je to až devadesát procent. Už dávno bolest kloubů netrápí jen starší lidi. Není problém narazit na mladé lidi s bolestmi kolen nebo ramen. Ať už je to kvůli špatnému provedení cviků v posilovně, nebo namáháním při jiném druhu sportu, bolest kloubů zastihne snad každého z nás. V dnešním článku si uvedeme 2 zaručené a rychlé tipy, jak ochránit vaše klouby a celé pohybové ústrojí a tím předejít nepříjemným zraněním a bolestem.

1. Vývar z kostí

Foto: kloubus.cz
Více

Foto: kloubus.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejlepších zdrojů přírodního kolagenu. Tato bílkovina je základní stavební hmotou všech pojivových tkání a tvoří až 30 % všech proteinů v těle. Když naše tělo stárne, klouby se začínají opotřebovávat a stávají se méně pružnými. Při vaření kostí se zvířecí kolagen uvolňuje do vývaru a stává se tak lehce vstřebatelným pro lidské tělo a obnovení chrupavky. Jedna z nejcennějších částí vývaru je želatina. Ta plní funkci měkké výstelky mezi kostmi a zlepšuje tak jejich „klouzavost“ bez zbytečného tření. Želatina poskytuje stavební blok pro vytvoření a udržení silných kostí, pomáhá odstranit negativní vlivy stárnutí kloubů a podporuje zdravou hustotu kostí. Ještě kvalitnější formu kolagenu můžete najít ve formě kolagenních peptidů. Jedná se o nejlépe vstřebatelnou formu kolagenu a můžete jí najít v kvalitních doplňcích stravy.

2. Účinné doplňky stravy na klouby

Foto: kloubus.cz
Více

Foto: kloubus.cz

Komerční sdělení

Nejrychlejší řešení. Je nám ale jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy ulevit od bolesti kloubů a posloužit jako prevence proti jejich opotřebování a zranění?" Ano dokáži, ale je důležité vybrat ty správné. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat dostatek účinných látek ve správném množství. Patří mezi ně látky jako glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kolagenní peptidy, MSM, a další vitamíny. Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100% český přírodní produkt Kloubus podporující správné fungování pohybového aparátu a účinný prostředek pro silné kosti a klouby. Český produkt Kloubus si můžete zakoupit v akci (s dopravou zdarma od 2 ks) kliknutím na tlačítko níže.

Doplněk stravy Kloubus – opravdu funguje?

Foto: kloubus.cz
Více

Foto: kloubus.cz

Komerční sdělení

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Kloubus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Kloubus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu doplňku stravy Kloubus.". Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Kloubus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a testován na obsah chondroprotektiv. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a dopřejte svým kloubů a vazům to nejlepší. Nyní při nákupu 2 ks doprava po celé ČR zdarma.

Další články

Načítám