Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S přicházejícím letním obdobím by v šatníku žádné ženy, či dívky neměly chybět praktické šaty, které nejen dobře vypadají, ale i skvěle padnou. Letošní módní trendy s sebou nesou velkou spoustu možností střihů či barev. Je nezbytné umět správně vybírat, ale nebát se experimentovat. Připravili jsme pro vás ty nejžhavější kousky letošní módní kolekce.

Dámské šaty Ariadna

Výrazná kombinace zajímavě zvoleného vzoru sukně společně s korzetovým typem šněrování dokáží zamaskovat nedostatky postavy a navíc působí velmi vkusně a stylově. Šaty Ariadna padnou každé postavě a zajistí maximální pohodlí, neboť k tomuto modelu se hodí tenisky stejně dobře, jako boty na podpatku, a tak vás mohou doprovázet prakticky kdekoliv.

Dámské šaty Menchie

Obrovskou výhodou všech košilových šatů je nejen to, že sluší každé postavě, ale navíc jsou také velmi snadno kombinovatelné a lze je nosit takřka s čímkoliv. Každá žena ocení jejich lehkost a pohodlnost. Šaty Menchie jsou unikátním kouskem klasického střihu, který nikdy nevyjde z módy.

Námořnické retro šaty

Námořnické retro šaty jsou dalším velice oblíbeným typem šatů, neboť jsou poněkud volnější a šité tzv. áčkem, kdy se sukně od pasu volně rozšiřuje a krásně kopíruje siluetu. Vintage šaty jsou symbolem ženskosti, které rozzáří vaši osobnost.

Dámské šaty Ericka

Do zaměstnání se hodí šaty v elegantnějším stylu. Šaty Ericka zaujmou zejména elegantním střihem, kdy tradiční černá je podpořena volnější halenkou s květinovým vzorem. Halenka zakryje drobné nedostatky postavy a oblíbený pouzdrový střih sukně zvýrazní ženské křivky. Celý komplet tak velice dobře padne jakékoliv postavě.

Dámské šaty Reese

Překrásné šaty s květinovým vzorem ve stylu 50. let nikdy nevyjdou z módy. Buďte odlišná a rozzařte své okolí s originálními retro šaty. Nestárnoucí a neokoukaný vzor nadchne každou ženu. Tak proč si neoživit šatník květovaným kouskem?

Další články

Načítám