Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dvě kouzelná slůvka – hýčkat a rozmazlovat se v Boutique hotelu Tři lilie****. I toto je přeci velké umění a ženy a dámy to vskutku tenkráte uměly. Ona paní baronka, komtesa či hraběnka si ani den bez hýčkání nedokázala představit.

Jen taková chvilka čtení nebo recitace básní v krásném prostředí parku, poslech líbezné hudby či něžného ptačího švitoření v korunách stromů. Rozmazlováním na duši bylo ale potřeba doplnit i hýčkáním chutí a požitků.

Káva a zákusek jako v dobách monarchie s romantickým prostíráním, stříbrnou konvičkou kávy věhlasné značky, jež od roku 1864 svou chutí a vůní dobývá svět, k ní fantastický čokoládový dortík se šlehačkou a malilinko toho vaječného likéru navrch.

Takové hříšné labužírování bylo na denním pořádku. Co například odpolední čaj – Afternoon Tea jako v londýnském Ritzu - cejlonský čaj, etažér plný nejen sladkých dobrot, čerstvé ovoce a k tomu to potřebné poklábosení bez spěchu kamsi.

Foto: Trililie.cz
1

Ale blíží se soumrak a šampaňské se hlásí o slovo. Aperitiv s ceremonií Sabrage du Champagne, pevná ruka rytíře, jiskra nablýskané šavle a onen zvuk, kdy korek po setnutí opustí flakon nejprestižnějšího vína na světě.

Při svitu svíček v luxusním ambiente Café a baru, poblíže bublající fontány hotelového atria na pohodlných polštářích nebo v centru dění u stolečku přímo na lázeňské promenádě – tam všude lze okusit tu magičnost a kouzlo dávných let, kdy hýčkání maličkostmi a radostmi mělo velký význam a čas jako by se zastavil.

Foto: Trililie.cz
2

Boutique & Spa Hotel Tři lilie**** Františkovy Lázně s rukopisem francouzského architekta je a může být toho důkazem a hýčkat a rozmazlovat své ctěné hosty umí již od roku 1795. Pohltí Vás romantická atmosféra hotelu a oáza klidu a pohody přímo v srdci lázeňského centra. O Vaše tělo a hebkou pokožku se postarají jemné ruce paní masérky. V luxusním prostředí s jedinečným přístupem a cenami, které si může dopřát každá žena, Vám připravíme nezapomenutelné chvíle plné pohody.

Nechte současný přetechnizovaný a uhoněný svět za sebou a vstupte do časů minulých, kdy… www.trililie.cz.

Foto: Trililie.cz
3

Další články

Načítám