Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co nevidět se Patricie Solaříková (35) stane vdanou paní. Na začátku roku se zasnoubila s dramaturgem televize Stream.cz Tiborem Pagáčem, za kterého by se měla provdat po letních prázdninách. Kromě příprav na veselku jí teď ale přibyly další starosti a radosti zároveň.

Domů totiž přivedla štěňátko. „A je to tady, máme druhýho psa. Mluvili jsme o tom už dlouho, ale až teď asi přišel ten správný čas. Tohle je Čolek a je z útulku Dogpoint. S ním spolupracuju už dlouho, takže jsem ráda, že je Čolda zrovna odtud,“ radovala se hvězda Ulice.

Ačkoliv je herečka z nového přírůstku do rodiny radostí bez sebe, stejné nadšení s ní už nesdílí její věrná fenka Jackie. „Tak nám držte palce, ať se Čolkovi u nás líbí a ať si s Jackie na sebe rychle zvyknou,“ naznačila nejprve, že první seznámení neproběhlo úplně hladce. „Jackie je trochu psí asociál. Ale každý, kdo má dva psy, píše, že začátky byly těžké a pak se z nich stali parťáci, tak doufáme, že to taky přijde,“ dodala pak Patricie.

Reklama

Další články

Načítám