Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Asterová (64) měla v noci na včerejšek pěkně nahnáno. Právě v ono magické datum 11. 11. 2011 zažila ve večerních hodinách pěkné drama v jednom z pražských barů, kam vyrazila na jazzový dýchánek. Totožný bar na pražských Vinohradech si za terč svého šíleného útoku totiž vybral útočník s pistolí, který se přes návštěvníky oháněl pistolí, a bezostyšně jim vyhrožoval, že je zastřelí. Kauzu dnes přináší Nedělní Aha!

„Byla jsem tam na soukromé párty, hráli tam jazzmani z Británie,“ svěřila se herečka, která má pro strach evidentně uděláno. Podle dostupných informací byl pachatelem útoku gambler bulharského původu, který prohrál ten den velkou sumu peněz a potřeboval si svůj vztek nějak vybít. „Nejdříve vpadl do baru a choval se strašně agresivně. Všem nadával a něco nesrozumitelně řval. Pak odběhl a za chvíli se vrátil. To už měl v ruce pistoli a vyhrožoval, že nás všechny zabije,“ popsala nepříjemný útok jedna z účastnic jazzové párty.

V baru bylo v tu chvíli přítomno asi padesát hostů. Útočník se snažil jedné z dam odcizit kabelu a strhla se rvačka. V okamžiku kdy cizinec zmerčil, že majitel zavolal policii, okamžitě vzal nohy na ramena. Podle posledních informací nebylo pátrání po neznámém útočníkovi zatím úspěšné. Jitka, která o celé záležitosti nechtěla příliš mluvit, však na svůj „magický den“ zřejmě nikdy nezapomene.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám