Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celé Česko sledovalo úvodní zápas českých hokejistů. Jak si naši vedou si nenechal ujít ani Tomáš Plekanec (41), který právě v těchto dnech tráví čas se syny v Montrealu. Rodinnou idylku u sledování hokejového zápasu zaznamenala jeho nová partnerka Lucie Šafářová (37) a oba se pak unikátními záběry ze soukromí podělili na sociálních sítích.

Do Kanady za dětmi odletěli poté, co se tenistka na kurtech pražské Stromovky oficiálně rozloučila se svou kariérou. Zatímco Lucie Vondráčková (44) volný čas využila výletem na nejvyšší bod Montrealu, Plekanec si užíval volný čas se syny a partnerkou.

Na jednom záběru se Šafářová schoulená pod dekou z Tomáše snažila vydolovat kloudného slova, ale marně, protože český hokejový útočník byl plně soustředěn na dění v televizi a nevnímal okolí. Později se ale přece jen zapojil do konverzace a dokonce si se syny Matyášem (7) a Adamem (3) zahrál u televize pexeso.

Reklama

Další články

Načítám