Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Pazderková (44) vyrazila za teplem. Právě v těchto dnech si na Floridě užívá sluníčka a koupání v moři, a to navzdory zlomené ruce, kterou má už několik týdnů v sádře.

Během vodních radovánek zapózovala také v plavkách. Aby jí idylický snímek nenarušila nevzhledná sádra, tak se nechala zvěčnit zezadu a vystavila svůj zadeček, za který sklidila ovace i od svých kolegyň.

„Ivo, díky! Jsi krásně svobodná holka a krásná, přitažlivá ženská. Tak to vidíme já a můj muž! Já ty některý provinční komenty nechápu a jsem unavená, takže mne irituje to, nad čím bych mávla normálně rukou. Líbí se mi, že kašleš na povrchní a pokryteckou líbivost,“ vzdala jí hold herečka Eva Holubová (65). „Krásné pozadí, Ivuš… jak fotky, tak tvoje,“ vzkázala jí zase zpěvačka Markéta Procházková (38).

Za oceán komička nevyrazila jen za zábavou, ale především za pracovními povinnostmi. Florida je totiž jednou ze zastávek stand-up sestavy Na Stojáka po USA. „Když jsem před patnácti lety šla napodruhé na konkurz Na Stojáka, nikdy by mě nenapadlo, že budeme s klukama jezdit po světě, bavit Čechy, a být jejich spojkou s "tam doma". Na těchhle cestách si víc než jindy uvědomuji, jak důležité je vědět, kde vaše "doma" je, odkud jste a co vás formovalo,“ zamyslela se Iva na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám