Hlavní obsah
Článek

Kdepak mateřská dovolená! Zpěvačka Radka Fišarová (46) sice ukončila svoje působení v muzikálu Kat Mydlář, ale hned naskočila do dalšího projektu. A je na přelomu šestého a sedmého měsíce těhotenství. "V Mydlářovi jsem měla nebezpečné scény, v Quasimodovi mám klidné písničky," řekla Super.cz. Ale co se děje kolem ní, je nebezpečné dost.

Quasimodo je plný akrobatických scén, bojuje se tam, skáče po kulisách. Stačila by trocha nepozornosti a Radka i její očekávané miminko mohou přijít k úrazu. Budoucí otec, herec Jiří Hána, také svoji partnerku z hlediště bedlivě sledoval.

Jinak je ale Radčina účast a ukolébavka, kterou její postava Gudula jako matka, které ukradli cikáni dítě z kolébky, jedním z nejsilnějších okamžiků muzikálu. Radka zpívá tak procítěně zřejmě i díky tomu, že bude brzy sama matkou.

"Ona a Marian Vojtko jsou rozhodně nejlepší," rozplývali se premiéroví diváci v divadle Hybernia. Bouřlivý potlesk sklidila i tanečnice Johana Hájková, která předvedla fantastický výkon v nelehké roli. Musela totiž ztvárnit kozu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám