Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lisa Appleton (55) patří k nejpokleslejším britským celebritám. Bývalá hvězda Big Brothera se i jako statná padesátnice vůbec nestydí odhalovat na veřejnosti.

Potkat ji na ulici oblečenou, je naprostou vzácností, a když už, tak za to mohou spíše nízké venkovní teploty než náhlý záchvěv soudnosti. Lisa, která i po své účasti v reality show, nemá peněz nazbyt, ještě nedávno přespávala ve stanu či v zahradním domečku.

Ranní hygienu prováděla v nedalekém potoce a místo sporáku ohřívala nezdravé polotovary na otevřeném ohni. Občas mohla využít i zapůjčený gril. Nějaký ten peníz z odvážného focení na pláži ale přeci jen schrastila, a tak si polepšila.

Nedávno se přestěhovala do apartmánu v Manchesteru. A protože měla jen tři kufry, nemusela ani platit za stěhováky. Za nájem Lisa zaplatí 900 liber, což je skoro 27 tisíc korun. Nestoudná padesátnice si ale pronájem konečně může dovolit, byť její stěhovací proces vzbudil obrovské pozdvižení.

Nebyla by to Lisa, aby na ulici neudělala nějakou tu pokleslou show. Tentokrát s šedivým přelivem na hlavě ukazovala kolemjdoucím, jak se lítá na koštěti. Zřejmě se tak snažila stylizovat do čarodějnice, což u ní nebylo zas až tak těžké. Tady už chybělo opravdu jen svlékání, ale to by noví sousedé nemuseli rozdýchat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám