Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno vyšly její fotky v plavkách, ale protože šlo o kampaň, snímky byly v postprodukci upravené a vylepšené. Před pár dny se moderátorka a někdejší modelka Lisa Snowdon (47) rozhodla fanouškům ukázat, jak skutečně vypadá, a na sociální síti sdílela „nahé“ selfíčko. Bez úprav a bez retuše, dodala.

Figuru si britská televizní hvězda udržuje poměrně bizarně. Když to jde, jí všechna jídla pomocí hůlek. Jídlo totiž konzumuje pomaleji, tím pádem se dříve cítí sytá, takže toho sní méně, než kdyby použila příbor. Zajímavý tip, co říkáte?

Být fit se snaží nejen kvůli fyzickému zdraví, ale i tomu psychickému. Před pár lety přiznala, že trpěla depresemi, a tělesná aktivita byla jedním z léků na její démony. „Cvičení mi tehdy v těžkém období velmi pomohlo,“ přiznala magazínu Closer.

Dnes je spokojená po všech stránkách včetně té osobní. Je zasnoubená s kolegou Georgem Smartem. V minulosti randila mj. s hercem Georgem Clooneym.

Všimli byste si nepořádku v pokoji, za který se moderátorka omlouvala?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám