Hlavní obsah
Článek

Pro letošní léto meteorologové opět vyhrožují extrémními teplotami. Je nejvyšší čas zamyslet se nad tím, kde a jak se nejlépe ochladit? Na březích řek, rybníků i na veřejných koupalištích bude extrémní nával. Řešení je ale jednoduché, stačí si pořídit vlastní bazén. Dnes to neznamená velkou finanční zátěž ani rozkopání vymazlené zahrady, tak proč ho ještě nemáte? Nabídka kvalitních bazénů je sice široká, ale je dobré si pospíšit. Nejoblíbenější typy mohou být totiž rychle vyprodány!

Je libo koupání v Pacificu?

Foto: Bazenyshop.cz
Více

Foto: Bazenyshop.cz

Komerční sdělení

Ne, nemusíte letět na exotické ostrovy, abyste si užili skvělé koupání. Bazény GRE Pacific jsou mimořádně kvalitní, dlouho vydrží a splní požadavky celé rodiny. Vybírat si můžete z různých tvarů a ze dvou hloubek. Povrchový dekor dřeva navíc skvěle zapadne do každé zahrady. Užijte si skvělý pocit Pacifického oceánu v bazénu, který nese jeho jméno, ale který se bez bočních vzpěr vejde i na docela malou zahradu.

Bazén opravdu pro každého

Foto: Bazenyshop.cz
Více

Foto: Bazenyshop.cz

Komerční sdělení

Časy, kdy platilo, že stavba bazénu je mimořádně drahá a náročná, jsou naštěstí pryč. Stačí pořídit si třeba typ Graphite od firmy GRE a budete překvapeni, jak je elegantní, při své ceně kvalitní a že jeho časově nenáročná montáž nevyžaduje žádný velký fortel. Ušetřené peníze a čas tak můžete skvěle využít k pohodové relaxaci u nového bazénu, který potěší vás i vaše blízké.

Dřevo je jedinečné

Foto: Bazenyshop.cz
Více

Foto: Bazenyshop.cz

Komerční sdělení

Máte rádi skutečné dřevo? Představte si kvalitní prkna z divokých francouzských borovic upravená tak, aby po léta bezpečně vzdorovala hnilobě i napadení hmyzem. Právě z nich jsou stvořeny jedinečné bazény GRE Sunbay s exkluzivním přírodním vzhledem. Bazénový set navíc obsahuje vše potřebné k okamžitému provozu. Až budete stoupat po pohodlném dřevěném schodišti, můžete si na dřevěnou konstrukci zaklepat. A než skočíte do chladivé vody, zahřeje vás pocit, že jste zase o něco blíže zdravému souznění s přírodou.

Bazén pro chytrou horákyni

Foto: Bazenyshop.cz
Více

Foto: Bazenyshop.cz

Komerční sdělení

Chcete co nejrychleji a nejlevněji postavit bazén? Buďte jako chytrá horákyně a zvolte bazén INTEX Metal Frame. K jeho stavbě není potřeba žádná velká terénní úprava, má pevnou kovovou konstrukci a zesílené stěny. Poskytne skvělé zázemí pro letní ochlazení a stavba je mimořádně rychlá a jednoduchá. To vše za skoro neuvěřitelnou cenu. Za ušetřené peníze nakoupíte zmrzlinu a čas využijete k relaxaci v novém bazénu.

Ve vodě je pravda

Foto: Bazenyshop.cz
Více

Foto: Bazenyshop.cz

Komerční sdělení

Víte, že jediný pohled na vodu ve vašem bazénu stačí, aby bylo jasné, jak dobře se o ní staráte? Děsí vás pomyšlení na zarudlé dětské oči a zápach hniloby? Řešení je přitom jednoduché. Pusťte se do boje s řasami, desinfekcí a zákalem ověřenými produkty kvalitní české bazénové chemie LAGUNA. Pro stále teplejší letní dny využijte zvýhodněná balení a nezapomeňte, že díky jednoduchým návodům k dávkování zvládne mít křišťálovou vodu opravdu každý.

Další články

Načítám