Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Praktické i krásné doplňky, které si zaslouží každý domov. Vylaďte si bydlení k dokonalosti s opravdu širokou nabídkou, nyní navíc za výprodejové ceny na 4home.cz. Kvalitní bytový textil, vybavení pro kuchyni, široká nabídka doplňků pro děti nebo třeba vše potřebné pro vaši zahradu. Neváhejte!

Originální povlečení

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Nejširší výběr povlečení s tradičními i originálními motivy za skvělé ceny. Klasické bavlněné, praktické krepové nebo luxusní saténové povlečení a spousta dalších možností pro každou ložnici. Nechybí ani bohatá nabídka dětského povlečení s oblíbenými pohádkovými motivy.

Praktické chrániče matrací

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si ještě pohodlnější a hygieničtější spaní s praktickým chráničem matrace. Už se vám nikdy nestane, že dětské matrace bude nutné vyměnit, ani milovníci konzumace jídla a pití v posteli už nebudou muset ručně prát případné nežádoucí skvrny. Široký výběr rozměrů.

Vše pro kuchyni

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Pro vaření bez námahy a kuchyni, která má šmrnc. Opravdu bohatý výběr pomocníků pro vaření i stolování – od škrabky, přes hrnce až po jídelní sady a unikátní termo sklenice. Dopřejte své kuchyni nové vybavení a uvidíte, jak vám krásně půjde práce od ruky.

Jaro na zahradě

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Udělejte ze své zahrady dokonalé místo k odpočinku. Nezáleží na tom, jestli jste vášnivý zahrádkář, milovník grilovaček a zábavy s přáteli, nebo jen hledáte klidné místo pro odpočinek ve stínu nebo u bazénu. Široký výběr vybavení pro zahradu od zahradnických potřeb a květináčů až po grily a zahradní nábytek nyní za skvělé ceny.

Úklid levou zadní

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Nenechte si zkazit jarní dny úmorným úklidem a pořiďte si nepostradatelné pomocníky, kteří vám práci maximálně ulehčí. Revoluční a stylové mopy nebo například elektrické vysavače na okna vám zaručí dokonalý úklid s minimální námahou. Praktické koše na tříděný odpad zase pomohou s ochranou životního prostředí.

Další články

Načítám